Visie

Veel leiders voelen prestatiedruk en verhoogd afbreukrisico. “It’s lonely at the top.”

Op leidinggevende posities maak je dagelijks honderden keuzes. Soms bewust. Vaak niet. Je denkt onafhankelijk te zijn. Alles onder controle te hebben. Maar is dat wel zo? Heb je wel grip op je leven? Weet je waaróp je jouw keuzes baseert?

Niet alleen klanten, medewerkers, en verwachtingspatronen bepalen je beslissingen. Ook opvoeding, maatschappij, religie, cultuur en social media spelen een rol. Je leeft als het ware op de automatische piloot – en hebt het vaak niet eens in de gaten. Met stress, onrust, angst en soms zelfs burn-out tot gevolg.

Wij draaien de boel om. EIGEN Fundament laat je zien hoe je je potentieel verbluffend eenvoudig kunt ontsluiten. We beginnen met het antwoord op de vraag ‘Wie ben ik fundamenteel?’ Van daaruit krijg je weer zicht op jouw EIGEN Fundament. Vervolgens bouw je aan je levensgebieden: jezelf als individu, werk, gezin en relaties.

En dan?

Je komt in flow. Je leeft bewuster. Je krijgt meer rust. Je leidt een krachtiger en rijker leven. Je komt steeds dichter bij: “ik scoor een 9 voor succes én geluk.”

‘Shocking!’ is een veelvoorkomende reactie. ‘Verbluffend eenvoudig’ een andere. ‘Hoera!’ zeggen wij. ‘Gefeliciteerd, en nu doorpakken!’ Ook voor jouw bedrijf.

Voor wie?

EIGEN Fundament is ontwikkeld voor directies, managers, ondernemers en andere professionals in het bedrijfsleven. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Als je maar streeft naar een 9 voor succes en geluk.

“Ik begrijp nu waarom ik als een razende Roeland door de markt rende. Ik wilde blijven voldoen aan de hoge verwachtingen en brandde langzaam op. Gelukkig heeft de directeur mij naar het Eigen Fundament programma gestuurd. Daar kreeg ik inzicht in mijn
oorsprong. Ik zal mezelf nooit meer verlaten.” Jacqueline

Afdelingsmanager.

Start nu met EIGEN Fundament!

Share This