Team

Samen zetten wij al duizenden mensen in hun kracht. En honderden bedrijven. Wij zijn specialisten op specifieke (bedrijfs-)thema’s; bedrijfsoptimalisatie, groei (zowel bedrijf als persoonlijk), burn-out, crises, conflicten met aandeelhouders en spiritualiteit als business accelerator.

Patrick R. van Zuijlen

Oprichter

Oprichter EIGEN Fundament en
Dé Bedrijfsoptimalisator®. Gedreven (interim-) directeur, commissaris. Honderden MKB-bedrijven en mensen teruggebracht in kracht. Nationaal en internationaal. Sterke interesse in de combinatie van fundamentele levenswijsheid en betekenisvolle bedrijfsvoering. Houdt van een goede rijsttafel, martial arts en muziek.

Irma Koorn

Associate partner

Ondernemer in bewustwording en persoonlijke groei. Mentor van ondernemers en professionals. Neemt een aantal van de verdiepingsmodules voor haar rekening. Gespecialiseerd in onbewuste patronen die persoonlijke effectiviteit belemmeren. Houdt van reizen, muziek en een goed gesprek tijdens een lange boswandeling.

Pauline van der Lee

Associate partner

Ondernemer en persoonlijk klankbord voor directie BIG 4 en talloze MKB-bedrijven. Ook scale-ups, start-ups en innovation labs. Conceptmaker in zakelijke dienstverlening. Specialist in fundamentele vitaliteit en integrale groei van professionals. Houdt van ‘s ochtends vroeg baantjes trekken, tennis en het beoefenen van TAO.

Share This