Key 4 Life

Krachtig en betekenisvol leven en ondernemen!

Visie

Stel je voor … een planeet waar mensen in harmonie leven en bedrijven betekenisvol ondernemen. Iedereen draagt bij.

De realiteit is anders: onze wereld gaat failliet. In ons persoonlijke leven hebben we veel stress met soms burn-out als gevolg. En in het bedrijfsleven gaat economie boven ecologie. Met uitputting van onze mooie planeet als resultaat. Ferme actie is nodig… Maak kennis met het Key 4 Life Programma.

Als je in harmonie wenst te komen met jezelf om zodoende een wezenlijke bijdrage te leveren aan een betere wereld, dan is Key 4 Life voor jou bestemd. Ben je ondernemer, dan biedt Key 4 Life de kans om je bedrijf succesvol en effectiever te maken door betekenisvol te ondernemen.

Onze Ambitie

De wereld een betere plek maken door mensen te inspireren om betekenisvol te leven en te ondernemen. En bedrijven te faciliteren om waarde en winstgevende resultaten te creëren. Met Key 4 Life!

Essentie

Key 4 Life bestaat uit twee modules. In EIGEN Leven verbind je eerst met je ‘oer ik’ (EIGEN Fundament programma) en daarna geef je jouw leven opnieuw vorm. In EIGEN purpose bepaal en activeer je jouw missie die actief bijdraagt aan een betere wereld.

EIGEN Leven module

‘Wie ben ik?’ en ‘Wie ben ik niet?’. Velen blijven het antwoord schuldig. En hoe kun je dan een bij jou passend, ziels-bekwaam leven leiden? In de EIGEN Leven module kom je in harmonie met jezelf en je leven. Vanuit jouw oer ik en essentie overwin je jouw grootste levensuitdagingen en geef je jouw leven opnieuw vorm. Je komt meer in je kracht en krijgt zo een optimale energiebalans.

Er is een speciale module ontwikkeld voor mensen met stress, vermoeidheid of burn-out. 

EIGEN purpose module

In deze module ontdek je jouw missie. En voer je hem uit. Hoe draag jij bij aan een betekenisvolle wereld? Je onderzoekt jouw bestaansmissie en zet je ervaring, netwerk en bedrijf actief in voor een betere wereld. Vanuit harmonie met jezelf ervaar je het genoegen om het verschil te maken. Als betekenisvolle ondernemer draag je bijvoorbeeld bij aan de Sustainable Development Goals van de UN. Zo creëer je concurrentievoordeel waardoor waarde en winst hand-in-hand kunnen gaan.

Jij

Key 4 Life is bestemd voor individuen, groepen en bedrijven.

Wij

Wij zijn soulful coaches en business leaders gespecialiseerd in succesvolle integratie en implementatie.

Resultaat

Maximaal welzijn en maximale bijdrage aan een betere wereld. Klanttevredenheid 9.2/10.

We nodigen je graag uit om contact op te nemen: +31 610 675 356 | pvz@eigenfundament.nl.

Informatie

Duur:
Masterclass (1 dag)

Individueel/Groep/Retreat (4 dagen)

Investering: op aanvraag, afhankelijk van behoefte en groepsgrootte 

Groepsgrootte: 1 tot 20 deelnemers.

Locatie: notk, fraaie locaties in binnen- en buitenland.