Op zoek naar een alternatief kerstpakket? Maak je bedrijf vitaal!

Wil jij je medewerkers dit jaar een kerstpakket geven waar ze écht iets aan hebben? Investeer in vitaliteit, welbevinden en werkgeluk! Jou levert het ook wat op, namelijk hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en minder personeelsverloop.

Vier ideeën voor een alternatief kerstpakket

Idee 1:

Zet de meest gewaardeerde collega in het zonnetje.

  • Alle medewerkers ontvangen een link naar onze app met vragenlijst.
  • Door de vragen over geluksbeleving, lichaam, mind, emoties en persoonlijk leiderschap te beantwoorden krijgt ieder inzicht in zijn of haar vitaliteit.
  • Elke deelnemer ontvangt de vitaliteitsscore.
  • Diegene met de hoogste score geeft een Business Retreat cadeau aan een ander. Dit is bijvoorbeeld de meest gewaardeerde collega, iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of iemand die gestopt is met roken. Het cadeau zou je op de nieuwjaarsbijeenkomst kunnen uitreiken.

Met dit alternatieve kerstpakket zetten alle deelnemers een eerste stap in de bewustwording van hun vitaliteit. Je kunt het later uitbreiden met vitaliteitstrainingen en workshops. Zo heb je meteen een doorlopend vitaliteitsprogramma voor de onderneming. Dit programma: vitaliteits-app met 25 links, een Business Retreat en instructie. Extra link: € 15. Extra Business Retreat: € 1.995.

Investering: € 100 p.p. bij minimaal 25 deelnemers. 

Idee 2: 

Vitaler en productiever personeel met de vitaliteitscheck-app.

Net als het idee hierboven vult het personeel via de app een vragenlijst in en ontvangt een persoonlijke score. Deze score maakt je bewust van je dagelijkse gewoontes. Met dit inzicht kun je gedrag veranderen en je vitaliteit vergroten. Zo monitor je zelf de groei van je welbevinden. De score neem je mee in de workshop vitaliteit die volgt.

Dit programma belicht alle facetten: geluk, lichaam, geest, emoties, gedachten en persoonlijk leiderschap. En geeft handzame tools en instrumenten om zelf aan de slag te gaan met het verhogen van de vitaliteit. Na 6 maanden wordt de finalescore bepaald en ontvangt de werkgever een pakket met aanbevelingen om de vitaliteit structureel te verhogen.

Investering: € 90 p.p. bij minimaal 25 deelnemers. 

Idee 3: 

Een dagje EIGEN Fundament Masterclass.

Aan de hand van eigen ervaringen, relaties en uitdagingen krijg elke deelnemer inzicht in zijn of haar leven. Deze dag leer je hoe positieve en negatieve situaties, emoties en relaties ontstaan. Van daar uit herpak je de grip op je leven. Je zet de eerste stappen naar meer succes én geluk. En loopt naar buiten met een kort EIGEN actieplan op jouw eigen levensthema’s. Dagprogramma inclusief lunch. Maximaal 10 deelnemers, ook teams. Locatie: Chateau Marquette in Heemkerk. 

Investering: € 695,- per deelnemer.

Idee 4: 

Een luxe 3-daags Business Retreat.

business-retreatBinnen slechts drie dagen ervaar je hoe het is om vanuit jouw EIGEN Fundament te leven en te werken. In korte workshops en opdrachten wisselen diepgang en luchtigheid elkaar af. De omgeving is prachtig, de sfeer veilig en vertrouwelijk. Je vertaalt de nieuwe diepe kennis en inzichten naar jouw persoonlijke situaties en levensonderwerpen. Krachtige implementatie-technieken stellen je in staat om blijvende verandering te realiseren. Dit retreat wordt door onze deelnemers gewaardeerd met een ruime 9! Inclusief 2 overnachtingen en volledige verzorging. Locatie: Chateau Marquette in Heemkerk.

Actie: € 1.595,- per deelnemer (normaal: € 1.995).

Wat vind je van onze ideeën voor een alternatief kerstpakket? Heb je wellicht een ander idee? Wij bieden altijd maatwerk vanuit behoefte en het beschikbare budget. Neem gerust contact op met Patrick R. van Zuijlen: 06 10 67 53 56 om de mogelijkheden te bespreken.

0 reacties

Een reactie versturen

Share This