Executive

Persoonlijk Leiderschap

Sessies, workshops en opdrachten. Maximaal contact tussen deelnemer en begeleider. Hoge effectiviteit. Flexibel. Op maat.

Individueel Programma

Volledige focus op jezelf

8 tot 10 persoonlijke sessies, workshops en thuisopdrachten. Shift vanaf onderdeel 2. Van daaruit volop in beweging. Op naar die 9!

Gedurende 8 tot 10 weken ga je actief aan de slag. Je ervaart hoe het is om te leven en werken met betekenis en bezieling en komt vrijwel direct in beweging. Je past de nieuwe verworven inzichten en kennis toe op situaties in je leven.

Je begint te begrijpen hoe positieve en negatieve situaties, relaties en keuzes in jouw leven zijn ontstaan. En – belangrijker nog – hoe je zelf positieve situaties creëert.

Je beschrijft jouw EIGEN Fundament en maakt een actieplan dat bij jouw leven past. Op naar die 9 voor succes geluk én rust!

Informatie

Duur: 8 tot 10 weken, 1 dagdeel per week.
Groepsgrootte: individueel.
Investering: € 4.995,- p.p. ex BTW.

Groepsprogramma

Volop in beweging

Het programma als hierboven in groepsverband. Met deelnemers van één of meerdere bedrijven.

Ieder werkt aan zijn of haar EIGEN Fundament. Toegevoegde waarde: je leert van elkaar en inspireert elkaar. Intensief en hands-on. 

Informatie

Duur: 8 tot 10 wekelijkse sessies.
Groepsgrootte: 6 tot 8 deelnemers.
Locatie: Randstad of eigen locatie.
Investering: € 2.495,- p.p. ex BTW.

Masterclass

Aan het werk!

Kennismaking met EIGEN Fundament. Inzichten. Praktisch. Aan de slag. Meerdere deelnemers, ook teams.

De Masterclass is een eendaagse versie van het groepsprogramma. In één dag maak je kennis met de principes van Eigen Fundament.

Je ontsluit je potentieel en zet de eerste stappen naar meer succes én geluk. En loopt naar buiten met een kort EIGEN actieplan op jouw levensthema’s.

Informatie

Duur: 1 dag. 
Groepsgrootte: 8 tot 10 deelnemers van één of meerdere bedrijven.
Locatie: Randstad of eigen locatie.
Investering: € 695,- p.p. ex BTW.

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik op de automatische piloot heb geleefd. Ondanks alle keuzes die bewust dacht te maken. Pas als ik de targets van de aandeelhouders haalde, kon ik gelukkig zijn. Alleen al door dit inzicht is mijn welzijn gestegen.”

Ronald

Directeur technische handelsonderneming

Maak een terugbel-afspraak

Neem contact op

Share This