EIGEN Werkgeluk

Werkgeluk met impact. Groei van mens en bedrijf.

Vitaal personeel is gelukkiger en presteert beter. Het ziekteverzuim daalt en de winstgevendheid groeit. EIGEN Werkgeluk draagt bij aan blijvende verbetering van vitaliteit en werkgeluk in de hele organisatie.

Hoe het werkt:

Een groep deelnemers vult de quickscan in. Zo ontstaat er een scherp beeld van de behoefte van het personeel. Vervolgens ontwerpen wij een programma op maat. Zes tot acht weken na de start van het programma doen de deelnemers de quickscan opnieuw. Zo volgen wij de de ontwikkeling van het werkgeluk.

Het programma EIGEN Werkgeluk is:

Compleet. Alle facetten van vitaliteit en (werk-) geluk komen aan de orde: lichaam, emoties, mind, impact en persoonlijk leiderschap.
Effectief. Voor een optimaal effect zetten wij ons gehele aanbod aan workshops, trainingen, groepsprogramma’s (in binnen- en buitenland), personal- en businesscoaching in.
Continu. Met periodieke metingen monitoren en sturen wij de ontwikkeling van vitaliteit en (werk-) geluk in de organisatie.
Diepgaand. Ons programma ontsluit het potentieel van mens en bedrijf. Voortaan werken en leven de deelnemers met hart én ziel.

Wat levert het je op als bedrijf?

  • Deelnemers zijn vitaler, gelukkiger en presteren beter
  • Daling van ziekteverzuim door stressklachten en burn-out
  • Lager verloop van personeel
  • De winstgevendheid groeit
  • Je bent aantrekkelijker als werkgever
  • Werkgeluk maakt deel uit van het duurzaamheidsprofiel van de organisatie

Informatie

Duur: continu
Groepsgrootte: varieert
Investering: op aanvraag

Doe de quickscan!

English version

Ben je benieuwd naar de staat van jouw werkgeluk? In deze korte quickscan stellen we je 13 vragen over jouw werksituatie. Geef bij elke vraag een waarderingscijfer tussen 1 (zeer slecht) en 10 (uitstekend).

Vul hier je bedrijfscode in (Als je die hebt)

“De belangrijkste voorwaarde van onze groei ambitie is vitaal en tevreden personeel. De productiviteit neemt toe en de kans op ziekteverzuim af. Zo binden wij ze voor langere termijn.”

Joost

Directeur zakelijke dienstverlener

Share This