EIGEN Fundament Werkgeluk

Werkgeluk door purpose. Groei van mens en bedrijf.

Vitaal personeel is gelukkiger en presteert beter. Het ziekteverzuim daalt en de winstgevendheid groeit. EIGEN Fundament Werkgeluk draagt bij aan blijvende verbetering van vitaliteit en werkgeluk in de hele organisatie.

Zo werkt het:

Een groep deelnemers vult de quickscan in. Zo ontstaat een 0-meting met een scherp beeld van de behoefte van werkgever én personeel. Vervolgens ontwerpen wij een actie programma op maat. Zes tot acht weken na de start van het programma doen de deelnemers opnieuw de quickscan. Zo volgen we gezamenlijk de effecten van het actie-programma en daarmee de ontwikkeling van het werkgeluk in de onderneming.

Het programma EIGEN Fundament Werkgeluk is:

Compleet. Alle facetten van vitaliteit en (werk-) geluk komen aan de orde: lichaam, emoties, mind, impact en persoonlijk leiderschap.
Effectief. Voor een optimaal effect zetten wij ons gehele aanbod aan workshops, trainingen, groepsprogramma’s (in binnen- en buitenland), personal- en businesscoaching in.
Continu. Met periodieke metingen monitoren en sturen wij de ontwikkeling van vitaliteit en (werk-) geluk in de organisatie.
Diepgaand. EIGEN Fundament Werkgeluk ontsluit het diepere potentieel van mens en bedrijf. Deelnemers leren te werken met hart én ziel.

Wat levert het je op als bedrijf?

  • Deelnemers zijn vitaler, gelukkiger en presteren beter
  • Daling van ziekteverzuim door stressklachten en burn-out
  • Lager verloop van personeel
  • De winstgevendheid* groeit
  • Je bent aantrekkelijker als werkgever
  • Werkgeluk maakt deel uit van het duurzaamheidsprofiel van de organisatie.

* Onderzoeken van Bootz en Havas Lemz wijzen uit dat de winstgevendheid van bedrijven met voldoende aandacht voor werkgeluk/purpose sterk groeit.

Informatie

Duur: continu
Groepsgrootte: varieert
Investering: op aanvraag

Doe de quickscan!

gb - EIGEN Fundament Werkgeluk English version

In deze korte quickscan stellen we je 13 vragen over jouw werksituatie. Geef bij elke vraag een waarderingscijfer tussen 1 (zeer laag) en 10 (uitstekend).

 

“De belangrijkste voorwaarde van onze groei-ambitie is vitaal en tevreden personeel. De productiviteit neemt toe en de kans op ziekteverzuim af. Met verhoogd werkgeluk binden wij onze collega’s voor langere termijn.”

Joost

Directeur zakelijke dienstverlener

S.v.p. Bedrijfscode quickscan invullen en dan op Volgende klikken.