EIGEN Werkgeluk

Werkgeluk met impact. Groei van mens en bedrijf.

Vitaal personeel is gelukkiger en presteert beter. Het ziekteverzuim daalt en de winstgevendheid groeit. EIGEN Werkgeluk draagt bij aan blijvende verbetering van vitaliteit en werkgeluk in de hele organisatie.

Hoe het werkt:

Een groep deelnemers vult via onze app een vragenlijst in. Zo ontstaat er een scherp beeld van de behoefte. Vervolgens bieden wij vanuit ons uitgebreide aanbod een programma op maat.

Na 6 tot 8 weken vullen de deelnemers opnieuw de vragenlijst in. Via een persoonlijk dashboard volgt ieder zijn of haar ontwikkeling in vitaliteit en werkgeluk.

EIGEN Werkgeluk is:

Compleet. Alle facetten van vitaliteit en (werk-) geluk komen aan de orde: lichaam, emoties, mind, impact en persoonlijk leiderschap.

Effectief. Voor een optimaal effect zetten wij ons gehele aanbod aan workshops, trainingen, groepsprogramma’s (in binnen- en buitenland), personal- en businesscoaching in.

Continu. Ons high-end meetsysteem bestaat uit een app, dashboard en database met ruim 1.500 metingen. Zo monitoren en sturen wij de ontwikkeling van vitaliteit en (werk-) geluk in de organisatie.

Diepgaand. Ons programma ontsluit het potentieel van mens en bedrijf. Voortaan werken en leven de deelnemers met hart én ziel.

Wat levert het je op als bedrijf?

 

  • Deelnemers zijn vitaler, gelukkiger en presteren beter
  • Daling van ziekteverzuim door stressklachten en burn-out
  • Lager verloop van personeel
  • De winstgevendheid groeit
  • Je bent aantrekkelijker als werkgever
  • Werkgeluk is voortaan een logisch onderdeel van het duurzaamheidsprofiel

Informatie

Duur: continu
Groepsgrootte: varieert
Investering: op aanvraag

“De belangrijkste voorwaarde van onze groei ambitie is vitaal en tevreden personeel. De productiviteit neemt toe en de kans op ziekteverzuim af. Zo binden wij ze voor langere termijn.”

Joost

Directeur zakelijke dienstverlener

Maak een terugbel-afspraak

Neem contact op

Share This