Personal Coaching: naar een 9 voor geluk én succes.

Please contact us for English translations of Dutch text

Personal Coaching: naar een 9 voor geluk én succes.

Op leidinggevende posities maak je dagelijks honderden keuzes. Soms bewust. Vaak niet. Je denkt onafhankelijk te zijn. Alles onder controle te hebben. Maar is dat wel zo? Hoe blijf je in je kracht staan – en belangrijker – hoe vind je de weg naar een succesvoller en gelukkiger leven? Volg het EIGEN Fundament programma en je weet het.

Baanbrekend programma voor leiders

EIGEN Fundament is een baanbrekend programma van Dé Bedrijfsoptimalisator®. Honderden bedrijfsoptimalisatie-trajecten geven een duidelijk beeld: werkdruk, stress en burn-outs nemen toe. We worden in hoge mate geleefd door werk en omgeving.

Niet alleen klanten, medewerkers en verwachtingspatronen bepalen je beslissingen. Ook opvoeding, maatschappij, religie, cultuur en social media spelen een rol. Je leeft als het ware op de automatische piloot – en hebt het vaak niet eens in de gaten. Veel leiders voelen dan ook prestatiedruk en een verhoogd afbreukrisico. Met stress, onrust, angst en soms zelfs burn-out tot gevolg.

Een 9 voor succes én geluk

Wij draaien de boel om. EIGEN Fundament laat je zien hoe je je potentieel verbluffend eenvoudig kunt ontsluiten. Dat doen wij in hands-on sessies met unieke diepgang. Puur en positief, soms confronterend, maar altijd met humor. Doel: een 9 voor succes én geluk.

In onze programma’s ga je aan de slag met een krachtig actieplan op jouw eigen onderwerpen; jezelf als individu, werk, gezin en relaties. We beginnen met het antwoord op de vraag ‘Wie ben ik fundamenteel?’ Van daaruit bouw je aan jouw EIGEN Fundament.

En dan? Je komt in flow. Je leeft bewuster. Je krijgt meer rust en hebt grip op de zaak. Je leidt een krachtiger en rijker leven. Je komt steeds dichter bij: “ik scoor een 9 voor succes én geluk.”

‘Shocking!’ is een veelvoorkomende reactie. ‘Verbluffend eenvoudig’ een andere. ‘Hoera!’ zeggen wij. ‘Gefeliciteerd, en nu doorpakken!’

Voor wie?

EIGEN Fundament is ontwikkeld voor voor directies, managers, ondernemers en andere professionals in het bedrijfsleven. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Als je maar streeft naar een 9 voor succes en geluk.

Wat is de staat van jouw EIGEN Fundament?

Leef jij het leven dat bij je past? Zit jij op die 9? Of denk je nu aan een collega die dit traject goed kan gebruiken? Doe de test, bekijk onze programma’s, schrijf je in voor de 3-daagse retreat of neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Please contact us for English translations of Dutch text