Business Retreats

EIGEN Fundament in de snelkookpan op fraaie locaties in binnen- en buitenland. Hoge intensiteit, afgewisseld met diepe ontspanning en culinaire hoogstandjes. Gemiddeld waarderingscijfer deelnemers: 9,2!

Voel je veel druk en stress? Heb je het idee dat je geleefd wordt? Ben je wel eens somber? Mis je purpose in je leven? Dan is ons business retreat iets voor jou.

Wat levert dit retreat je op?

  • Je voelt rust en kracht
  • Je hebt én houdt grip op je leven
  • Je hebt een betere relatie met jezelf (en daarmee ook met anderen)
  • Je gaat hard op weg naar een 9 voor succes en geluk. Zowel privé als op je werk

Binnen slechts drie dagen ervaar je hoe het is om vanuit jouw EIGEN Fundament te leven en te werken. De diepgang op zielsniveau maakt onze methode uniek.

Meld je nu aan voor de komende Business Retreat. Bij voldoende deelnemers prikken we gezamenlijk een datum.

“This weekend was life-changing for me. During this 3 day retreat, I achieved some crucial insights. I daily experience the benefits.” 

Mary Jane

Entrepeneur

De groep bestaat uit 4 tot 8 deelnemers en 2 begeleiders. In korte workshops en opdrachten wisselen diepgang en luchtigheid elkaar af. De sfeer is veilig en vertrouwelijk. Je vertaalt de nieuwe diepe kennis en inzichten naar jouw persoonlijke situaties en levensonderwerpen. De krachtige implementatie-technieken stellen je in staat om blijvende verandering te realiseren.

Programma

Dag 1 staat in het teken van kennismaking en een inventarisatie van jouw belangrijkste levensgebieden. Je krijgt inzicht in je diepste drijfveren en leert van de meest positieve en negatieve ervaringen in je leven.

Dag 2 gaan we nóg meer de diepte in. Je ontdekt in welke mate je de omgeving in feite je leven laat bepalen. Je sluit af met het beschrijven van jouw EIGEN Fundament. Dit gedeelte vinden wij het hoogtepunt van dit retreat. Niets is zo mooi om mensen zichzelf terug te zien vinden!

Dag 3 bekijk je opnieuw jouw levensonderwerpen, maar nu vanuit jouw EIGEN Fundament. Je ontdekt waar je valkuilen liggen en leert hoe je blijvend vanuit dit nieuwe gevoel kunt leven en werken. Eind van de middag ga je voldaan naar huis.

Dag 4 kom je een dagdeel terug voor evaluatie. Hoe gaat het met je? Wat heb je nog nodig? Je raakt geïnspireerd door de ervaringen van anderen en zet weer even de puntjes op de i. We prikken een datum voor het vervolg, om het proces duurzaam te onderhouden.

Data

Na inschrijving stemmen we de data met je af. Ons Business Retreat is ook te boeken voor (management) teams uit hetzelfde bedrijf. 

Locatie

Het charmante Chateau Marquette in Heemskerk. Prachtig gelegen tussen het dorp en de duinen. Op het oude landgoed kun je eindeloos wandelen. En in 10 minuten ben je bij de zee. De gezonde maaltijden worden met zorg en vers bereid en de kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Ook op eigen locatie of in het buitenland (neem contact op om de mogelijkheden te bespreken). 

Investering

€ 2.495 (excl. BTW) per deelnemer.

Voor wie?

Voor professionals, ondernemers en andere leiders. Maar natuurlijk is iedereen die streeft naar een 9 voor succes en geluk van harte welkom. Ben je HR-manager? Wellicht denk je nu aan een medewerker die:

  • Niet bepaald gelukkig lijkt te zijn, existentiële vragen heeft of op het werk tegen privé-gerelateerde klachten aanloopt
  • Stressklachten heeft, tegen een burn-out aanzit of er net uit komt
  • Moeite heeft met verandering, in beweging komen of anderszins ’vast zit’
  • Zelf beslisser, doorverwijzer, casemanager of health coach is en ervaring wil opdoen om collega’s beter te kunnen doorverwijzen

‘Wat een prachtig cadeau. Nu ik weet hoe ik mijn oorspronkelijk kwaliteiten dagelijks in kan zetten voor mezelf en mijn omgeving, vallen dingen op zijn plek en maak ik andere keuzes! In werk en in privé, en daar word ik blij en gelukkig van.’

’Hier heb ik mijn leven op gewacht’. 

’Van mijn 5 levensonderwerpen zijn er na dit weekend 3 al niet meer relevant.’

“Weer gewoon mezelf zijn. Wat een vrijheid. En dat al na één weekend! Deze programma’s ga ik zeker bij mijn personeel introduceren.”

Jules

Directeur zorginstelling

Maak een terugbel-afspraak

Neem contact op

Share This