Personal Coaching: Business Retreats, in de snelkookpan naar geluk

Please contact us for English translations of Dutch text

Personal Coaching: Business Retreats, in de snelkookpan naar geluk

Het Business Retreat in mei werd door de deelnemers gewaardeerd met maarliefst een 9,2! Het enthousiasme was zó groot… iedereen leek boven zichzelf uit te stijgen. Hoe vergaat het de deelnemers twee maanden later? Hoe staat het met het actieplan? Waar loopt men tegenaan en waar liggen nog behoeftes? Hoogste tijd voor hun terugkom-sessie.

Hoe is het nu met onze deelnemers?

We ontmoeten elkaar op de boot van één van de deelnemers in een haven van de mooie Loosdrechtse Plassen. Al snel worden de waarderingscijfers uitgewisseld. Verbazing bij de begeleiders….iedereen zit op een 8. Twee scoren hun leven zelfs met een 8,5. ’Wow, wat gaaf!’ is mijn gedachte. De verhalen komen los. Enthousiaste verhalen!

De grootste stappen vooruit

De belangrijkste conclusie van allen: de diepe blijvende impact van het Business Retreat. ‘Hoe dat kan?’. De discussie die volgt bevat interessante aspecten. Het wordt stiller bij de uitleg van één van de deelnemers: ‘Als je jezelf eenmaal weer herkent, dan laat je jezelf niet meer los.’

De volgende conclusie is de kracht van intentie. Na het retreat is iedereen begonnen met deze krachtige tool, elke dag weer. Met enorm effect. Eenvoud in al zijn pracht!

Twee mensen waren aan het einde van het driedaagse Business Retreat direct al drie van de vijf lastige levensonderwerpen kwijt. ‘Zijn die onderwerpen nog steeds weg…?’ Jazeker,’ klinkt het ferm.

‘It’s all in the mind.’ Hier besteedden we tijdens het retreat veel aandacht aan. Want de meeste narigheid start met gedachten. Blijdschap gelukkig ook! Als je inzicht krijgt in het sturen van gedachten, dan krijg je er grip op. En daarmee ook de keuze om je leven de positieve kant op te sturen. Telkens weer. Net zolang totdat patronen worden doorbroken.

Puur genieten

We meren aan bij een restaurantje aan het water. Een mooie combinatie van diepgang op zielsniveau en genieten van het leven. Het vertrouwde en veilige groepsgevoel is vanavond weer duidelijk voelbaar. Ook dit wordt benoemd als belangrijke succesfactor van het retreat. En de combinatie van diepgang, humor en gezelligheid. De groep heeft de volgende follow-up bijeenkomst alweer afgesproken. Gaat lekker zo!

Het is tijd om terug te varen. Terug naar de haven. Een mooie metafoor voor het Business Retreat: terug naar je eigen vertrouwde haven. Je EIGEN Fundament. Pauline en ik voelen ons als begeleiders bevoorrecht. We rijden in stilte naar huis.

Doe ook mee met ons Business Retreat!

  • Wordt de combinatie werk en privé je soms te veel?
  • Heb je een kort lontje?
  • Voel je dat je continu achter de feiten aanloopt?
  • Heb je een lastig contact met sommige van je relaties?
  • Zoek je een nieuwe balans in je leven?

In ons Business Retreat laten we je in slechts drie dagen ervaren hoe je je potentieel verbluffend eenvoudig kunt ontsluiten. De inzichten en oefeningen zijn puur en positief, soms confronterend, maar altijd met humor. Het doel: een 9 voor succes én geluk in je leven.

Wat ga je doen?

Binnen de groep ga je aan de slag met een krachtig actieplan op jouw eigen onderwerpen; jezelf als individu, werk, gezin en relaties. We beginnen met het antwoord op de vraag ‘Wie ben ik fundamenteel?’ Van daaruit bouw je aan jouw EIGEN Fundament.

 

 

Wat levert leven vanuit je EIGEN Fundament jou op?

  • Je leeft bewuster
  • Je voelt meer rust
  • Je voelt je krachtig
  • Je hebt weer grip op je leven
  • Je verbetert de relatie met jezelf (en daarmee met anderen)

Voor wie?

Onze programma’s zijn ontwikkeld voor voor directies, managers, ondernemers en andere professionals in het bedrijfsleven. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Als je maar streeft naar een 9 voor succes en geluk.

Ben je wel toe aan een inspirerende break? Bekijk ons 3-daagse Business Retreat of neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Please contact us for English translations of Dutch text