Bedrijfsoptimalisatie met impact

Betekenisvol ondernemen.  Optimalisatie van bedrijf en werkgeluk. In dit traject ondersteunen wij je bij het vormgeven van ‘ondernemen met impact’.

Mens en bedrijf in balans.

 

Ondernemen met impact en groeien tegelijkertijd. Is dat niet wat elke ondernemer wil?

 

Bij betekenisvol ondernemen staan respect voor de mens, natuur én winst gebroederlijk naast elkaar. Met zinvolle proposities en producten vergroot je de impact van je bedrijf, met als gevolg: hogere financiële en maatschappelijke winst.

 

Organisaties en merken die deze transitie doorvoeren zijn succesvol in de betekeniseconomie van morgen. Immers, bij millennials gaat impact boven winst. In 2025 bestaat de werkende populatie voor 75% uit deze nieuwe denkers. Naast jouw toekomstige werknemers zijn zij ook je nieuwe klanten.

 

Betekenisvol ondernemen. Hoe pak je zoiets aan?

 

Vanuit Dé Bedrijfsoptimalisator® ondersteunen wij vele bedrijven bij het realiseren van hun ambities.

 

We starten met een impact-inventarisatie fase. Hier definiëren we het hogere doel van de organisatie, aandeelhouders en directie. Wat is de ziel van het product of bedrijf, en van de aandeelhouders en directie? Welke betekenis wil je als organisatie hebben? Welke waarden wil je tot in de verste hoeken en alle lagen van de organisatie doorvoeren?

 

Zo ontstaan er concrete en meetbare impact doelstellingen die – samen met de bedrijfseconomische ambities – de strategie van de onderneming bepalen.

 

Wat ons programma onderscheidt is de combinatie van unieke diepgang en krachtige implementatie. Alles komt aan bod: bedrijfsoptimalisatie, betekenisvol ondernemen, de ziel van de organisatie, persoonlijk leiderschap, vitaliteit en werkgeluk.

 

Wat levert het je op als bedrijf?

 

  • Hogere winst (zowel financieel als maatschappelijk)
  • Aantrekkelijke werkgever voor millennials
  • Betekenisvolle impact draagt bij aan een betere wereld
  • Vitaler, gelukkiger en beter presterend personeel
  • Je bedrijf draagt integraal jouw waarden uit
  • De organisatie is toekomstbestendig

 

“Ik heb de controle van mijn bedrijf losgelaten en mijn directie het vertrouwen gegeven. Dit heeft de cultuur, samenwerking en communicatie in ons bedrijf blijvend ten goede veranderd.”

Ron

Grootaandeelhouder

Maak een terugbel-afspraak

Neem contact op

Share This